Almere

mijn trots

Suburbia in de Buurt zoekt spelers!

Ben je geboren in Almere en tussen de 15 en 25 jaar? En lijkt het je leuk om mee te spelen in een theatervoorstelling? Meld je dan nu aan!

Suburbia in de Buurt maakt dit jaar de voorstelling Almere mijn Trots, dat onderdeel is van een drieluik over en door Almeerders. De komende maanden verzamelen we verhalen over het thema trots. Ben je trots op Almere? Op jezelf? Maakt de stad onderdeel uit van je identiteit? Deze verhalen en je eigen verhaal zijn inspiratie voor de voorstelling.

Samen met theatermaker Linda Bosch ga je aan de slag met beweging, tekst en muziek om de verhalen om te zetten naar een voorstelling. We zijn benieuwd naar wie jij bent en naar jouw verhaal. We vragen je niet om een personage te spelen, maar wel om samen met Linda te onderzoeken op welke manier je een verhaal kan vertellen.

In maart beginnen we met repeteren op de donderdagavond. De auditie is op donderdag 7 maart om 19.00 uur in gebouw de Voetnoot, tegenover het Stadhuis. De voorstelling speelt in juni en in september op verschillende plekken in Almere.
Je hebt geen theater- of spelervaring nodig om mee te kunnen doen.

Aanmelden of meer weten? Stuur een mailtje naar Linda en Tessa almere@theatergroepsuburbia.nl. Laat even weten wanneer je geboren bent in Almere en waar je nu woont.