Team

Er wordt met veel enthousiasme aan Suburbia in de Buurt gewerkt door:
theatermaker Linda Bosch, projectleider Tessa Haan en marketeer Femke van Weperen.

Linda Bosch - Theatermaker

LINDA BOSCH – THEATERMAKER
Linda studeerde in 2014 af als theaterdocent aan de Academie voor Theater en Dans (Theaterschool Amsterdam). Sindsdien maakt ze voorstellingen en werkt ze voor o.a. Theater Na de Dam, jongerentheatergezelschap DEGASTEN en de UCK jeugdtheaterschool en speelden haar voorstellingen op het Boslab en het Amsterdam Fringe Festival. Het makerschap en docentschap zijn voor Linda onlosmakelijk met elkaar verbonden. Haar inspiratie bestaat uit artistieke bronnen en uit de mensen met wie ze werkt. Zo ontstaat er altijd een voorstelling die met geen andere mensen gemaakt had kunnen worden. Linda woont in Utrecht, maar voelt zich al erg thuis in Almere. Ze geniet ervan om hier de mensen die ze heeft leren kennen door dit project tegen het lijf te lopen en voert graag spontane gesprekken met stadsgenoten die ze nog niet kent.

Tessa Haan - Projectleider

TESSA HAAN – PROJECTLEIDER
Tessa is een Almeerder in hart en nieren en bijna net zo oud als de stad. Na haar studie kunstgeschiedenis aan de Vrije Universiteit is ze in het culturele veld in Almere gaan werken. Dat doet ze inmiddels al jaren en de kans is groot dat je al een iets bezocht hebt wat ze heeft georganiseerd of een instelling kent waar ze wel eens voor werkt. Met veel plezier werkt ze ook als projectleider voor Suburbia in de Buurt. Als Almeerder betrokken zijn bij een project over de eigen stad is een feestje voor Tessa. Ze kan haar bestaande netwerk hiervoor inzetten, maar ontdekt ook elke dag weer nieuwe dingen over Almere en haar inwoners.

Femke van Weperen - Marketing & Productie

FEMKE VAN WEPEREN – MARKETING & PUBLICITEIT
Femke studeerde theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en Kunst, Cultuur & Media aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens was ze werkzaam bij diverse theaterproducenten in Amsterdam. Daarnaast werkte ze voor een aantal (culturele) websites en was ze als redacteur betrokken bij televisieprogramma’s zoals Dance Dance Dance en Studio Snugger. Femke woont in Amsterdam, maar ze vindt het enorm leuk om dankzij Suburbia in de Buurt steeds meer mooie kanten van Almere te leren kennen.